Vállalkozz digitálisan!

A Modern Vállalkozások Programja azzal a céllal jött létre, hogy az informatikai fejlesztések által növelje a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességét. Minősített szállítóként csatlakoztunk a “Vállalkozz digitálisan!” elnevezésű GINOP-3.2.1 Modern Vállalkozások Programjához, ezzel nyújtva segítséget a vállalkozásoknak. A termékekhez és szolgáltatásokhoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik.

Regisztrálok a kedvezményért

ASK ONLINE KÉRDŐÍV RENDSZER

Adatgyűjtéseinek automatizálására használja ASK ONLINE KÉRDŐÍV RENDSZER termékünket.
Vevőktől, partnerektől, szállítóktól, munkatársaktól kérdőívek segítségével tárolhat, gyűjthet, kiértékelhet, elemezhet termékeivel, szolgáltatásaival, cégével kapcsolatos információkat.
A rendszer online kérdőívek létrehozására, és az online kitöltött kérdőívek kiértékelésére alkalmas. A kiértékelés eredményeképp létrejövő profillap számolt értékekeket, táblázatokat, grafikonokat, szöveges értékeléseket tartalmaz.
Az ügyfél döntése alapján a rendszerbe már előre elkészített kész vagy az ügyfél igénye alapján készült teljesen új kérdőívek is beépíthetők.

ASK FOR Kft. bemutatása

Vállalkozásunk 1996 évben alakult ASK FOR Piac- és Közvéleménykutató Bt. néven, - nevéhez hűen - piac- és közvéleménykutatási tevékenység (TEÁOR 7320’08) folytatása céljából. Közvélemény-kutatást, ismertségi, olvasottsági/hallgatottsági felméréseket, ehhez kapcsolódó statisztikai elemzéseket végeztünk helyi napilapoknak (pl. Petőfi Népe, Szolnok és Heves megyei Néplap), hírújságoknak, hirdetési újságoknak és rádióknak; fogyasztói piacfelmérést, versenytárselemzést helyi KKV-nak; valamint árfelmérést magánszemélyeknek elsősorban Csongrád, Bács-Kiskun, Szolnok és Heves megyék területén.
A számítógépek és az informatika egyre nagyobb előtérbe kerülésével, 2002. évben a vállalkozásunk szoftverkészítéssel, szoftver- és hardverszaktanácsadással bővítette tevékenységi körét. Cégünk 2002-ben korlátolt felelősségű társasággá alakult. Székhelye Szegeden található.
Vállalkozásunknak jelenleg is a piac- és közvéleménykutatás a fő tevékenysége, jellemzően 100-2000 fős mintáig, az igényeknek megfelelő, személyesen vagy online lekérdezés módszerének alkalmazásával végez ismertségi, kedveltségi és elégedettségi felméréseket.
Mára már igen komoly szakmai tapasztalatot szereztünk a piac- és közvéleménykutatás, valamint a szoftverkészítés területén egyaránt. 2013-2018. között az egyik legjelentősebb hazai tesztfejlesztő cég, az OS Hungary Kft. országos mintán történő adatgyűjtésekkel bízta meg társadalomtudományi-humán kutatási területen, így kerültünk kapcsolatba a pszichológiai kutatásokkal.
Vállalkozásunk az alábbi módszereket használja adatgyűjtései során: kérdőívek, tesztek papír és online kitöltetése, strukturált és félig strukturált interjúk készítése, fókuszcsoportok szervezése.
Cégünk a már korábban elkészült online mérőeszközök esetében folyamatosan frissíti azok normáit, azaz hajt végre új lekérdezéseket.
Vállalkozásunk 2018-2019-ben pszichodiagnosztikai módszerek online tesztfelületének, mint speciális szolgáltatásnak a kifejlesztését hajtotta végre, ahol 12 pszichológiai mérőeszköz különböző változatait, a megadott célcsoportokon összesen 5000 tesztkitöltést végzett el. A projekt megvalósításában összesen 12 (9 fő fejlesztő és 3 fő segítő) munkatárs lett bevonva.
Cégünk jelentős tapasztalattal rendelkezik a projectben megnevezett és megrendelő által megfogalmazott igények tekintetében is. Több projektszintű moduláris rendszer és portál kialakításában vettünk részt, egyrészt megrendelőként külső programozókkal kiegészülve, másrészt pedig saját informatikusokkal. Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a fejlesztéseket eleinte megrendelői oldalról követtük, így alakítottuk ki későbbi felhasználóbarát fejlesztői szemléletünket. Későbbi fejlesztéseink terén főként önálló munkáinkról számolhatunk be, de több esetben kapcsolódtunk bizonyos rendszerfejlesztésekhez részmodulok fejlesztési szintjén ill. frontend felületi kialakítás tekintetében is. Jellemzően Bootstrap, Joomla, Wordpress sablonok testreszabásával, Javascript, PHP, HTML, HTML5 nyelven írt kiegészítésekkel dolgozunk. Informatikai szolgáltatásainkat elsősorban kis és közepes vállalkozások, sportegyesületek veszik igénybe. Számos ügyfelünk rendszeres megbízásokkal lát el, amiknek teljesítéséhez (amennyiben speciális szakértelem kell hozzá) állandó alvállalkozókat is igénybe veszünk, pl: rendszerfelügyelet, tárterület bérlés, Java programozás, hardverbeépítés, stb.

ASK FOR Kft.

6727, Szeged, Diadal u 10/A
info@askfor.hu